21
Jan 2019
måndag

Vecka 4

 

Måndag 21/1

Kryddig korv ”casserole” med squash, svartabönor, chili och basmatiris

//Spicy sausage casserole with squash, black beans, chili and basmati rice

Vegetarisk Jägargryta med kantarell, enbär & kikärtor

//Vegetarian stew with chanterelle, juniper berries & chickpeas

 

Tisdag 22/1

Spätta med kokt potatis, dansk remouladsås & citron

//Fried fish with boiled potatoes, Danish remoulade sauce & lemon

Vegetarisk Fullkornspasta med broccoli, kidneybönor & parmesansås

//Whole grain pasta with broccoli, kidney beans & parmesan sauce

 

Onsdag 23/1

Chipotlegrillad benfria kycklinglår med bulgur & bbq-sås

//Chipotle grilled boneless chicken thighs with bulgur & bbq sauce

Vegetarisk Morot & bönbiff med basilika och kimchi

//Carrot & bean patty with basil and kimchi

 

Torsdag 24/1

Baconbiff med rotfruktsgratäng & rosmarinsky

//Bacon stuffed pattys with root vegetable gratin & rosemary gravy

Vegansk curry med pumpa, spenat & basmatiris

//Vegan curry with pumpkin, spinach & basmati rice

 

Fredag 25/1

Biff Vindaloo med basmatiris & gurkraita

//Beef Vindaloo with basmati rice & cucumber raita

Vegetarisk Mexikansk chili med sötpotatis, bönor, koriander & friterad kulpotatis

//Mexican chili with sweet potatoes, beans, coriander & deep-fried potato

 

VARMT VÄLKOMNA!