BESTÄLL ONLINE LUNDS UNIVERSITET

OBS! BESTÄLLNING ONLINE LIGGER NERE FÖR TILLFÄLLET PGA TEKNISKA PROBLEM. VI ARBETAR PÅ EN LÖSNING. SÅ LÄNGE KAN NI MAILA ER BESTÄLLNING TILL: info@cafelux.se

Varmt välkommen till beställning online! Här kan du lägga enklare beställningar på fika och lättare luncher. Du kan använda formuläret för fler beställningar under samma dag genom att specificera detta med fri text under *Datum och *Beställning

Observera att vi endast kontaktar er om vi INTE kan ta er beställning eller om något är oklart. Ni kommer få ett kvitto på er beställning via mail när denna skickats in. Beställning online gäller fika samt lättare luncher. 

Vi levererar inom våra öppettider; måndag – fredag 08:00 – 16:00. Upphämtning av gods sker inom ett dygn eller på avtalad tid.

Obs! Avbokning av måltidscatering eller förbokat lunchsällskap, mindre än 2 dagar innan arrangemanget debiteras med fullt belopp. 

Beställningsformulär Lunds Universitet

Fields marked with an * are required

UPPLYSNING BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER.

Uppgifterna som anges i detta formulär används inte i marknadsföringssyfte eller i några som helst kundundersökningar. Vi använder endast uppgifterna för:

1. Att kunna etablera kontakt vid leverans.
2. Att kunna leverera önskade varor.
3. Att kunna fakturera för utförd tjänst.
4. Uppgifterna raderas hos oss efter 1 års tid.
5. Uppgifterna finns tillgängliga hos oss som leverantör och mer specifikt för de personer hos oss som är i behov av uppgifterna för att kunna utföra produktion, leverans samt fakturering. Uppgifterna finns i mailform på lösenordsskyddad och tillträdesskyddad dator och sprids inte till tredje part.
6. Önskar du radera dina personuppgifter hos oss kan du närsomhelst maila till oss på: info@cafelux.se

JAG GODKÄNNER ATT MINA PERSONUPPGIFTER SOM ANGETTS I BESTÄLLNINGSFORMULÄRET LAGRAS I WEBBPLATSEN ENLIGT OVAN PARAMETRAR?